Olivias tjejmiddag

I går hade Olivia tjejmiddag eftersom hon snart fyller år och hon bjöd på lite smått o gott av sina egna favoriter. Vi förberedde lite förra helgen men resten fixade Olivia igår efter skolan. När tjejerna hade åkt hem och jag hade lagt mig då städade Olivia bort allt så i morse kom jag upp till ett välstädat kök. Underbart och så omtänksamt!

Olivias tjejmiddag

thaichilistekt kyckling
klyftpotatis
tomat- och rödlöksallad
sallad

bär
grädde

Nu är det bara resten av firandet kvar. På tisdag fyller hon år och då måste vi så klart äta något riktigt smarrigt (men vad?) och i början av oktober ska vi ha en höstfest för att fira båda våra höstbarn. Menyn till höstfesten tror jag faktiskt vi börjar vara klar med, bara lite småjusteringar som återstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *