Kvällsfika

Dags för kvällsfika!
Visst är allt lite godare på kvällen i soffan framför tv:n? Undra varför det är så? Det måste ju hänga ihop med att man då känner ett lugn och har gjort bort alla dagens och kvällens måsten.
Ida har somnat men har hunnit med kvällsfika innan dess. Mysstund!

Visst har hon en fin kvällsfika-bricka med kaneläpplen, clementinklyftor, mjuk-stut och ett glas havremjölk.

Idag har varit en hysterisk dag igen. Jag har sprungit från det ena mötet till det andra, när väl alla möten var slut och jag fick sitta på mitt rum o jobba var det så skönt och välbehövligt så då passade jag på att jobba över en timme av bara farten. Men i morgon blir det inga möten utan jag ska sitta hemma och jobba helt ostört.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *