Idas frukost

Nu har höstlovet börjat men det är bara de stora barnen som får njuta av det. Jag o Leif jobbar och Ida ska vara på fritids hela dagarna, så hur gärna vi än ville ligga kvar i morse så var det bara att stiga upp och sätta fart som vilken måndag som helst.

Idas frukost i morse blev två rostade halloween-tekakor, som jag hjälpte en morgontrött tjej med. Men vissa lediga dagar fixar hon go’frukost alldeles själv och då är det inte bara macka och mjölk som gäller.

Kaneläpplen, omelett och ett glas havremjölk.

Man kan om man vill…. Oftast är hon lite slö och bekväm av sig men ibland överraskar hon oss, som här där hon fixade allt själv, till och med omeletten. Det enda hon fick hjälp med var att vända omeletten som kan vara lite trixigt om man gör det för tidigt och den inte riktigt har stelnat.

Happy Halloween och ha en bra måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *