Ljus morgon

God morgon, eller? Jag har inte riktigt bestämt mig om vad jag tycker om denna morgon som startade lite för tidigt för mig. Jag vaknade redan klockan fem och kunde absolut inte somna om, när jag hade försökt tillräckligt länge så steg jag upp för att istället njuta av en lugn morgon. Alltid något!

I vanliga fall i alla fall…

Här vaknade vi upp till ett vitt tunt täcke av snö, så vackert och tänk på en gång så blev det så mycket ljusare. Men det lär nog tina bort under da’n för det är bara ett tunt tunt lager. Det känns lite konstigt när man ser att det snöar i södra Sverige men inte här i norr. Men det lär väl komma hit rätt snart. Har jag tur så hinner jag få vinterdäck på bilen till dess, i dag blir det att krypa fram till jobbet. Tur det är nära!

Vad ska jag hitta på nu? Teet är uppdrucket, jag är klar och det är nästan en halvtimme till Ida ska väckas. Konstig känsla att ha så mycket tid på en vanlig arbetsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *