Vip-dagarna 2016

Eter två bra dagar, eller 1,5 bra dag och en halv mindre bra dag, i Stockholm är det nu Back to work som gäller. Tyvärr började det med en stressig dag med mycket jobb att ta igen och det lär nog bli likadant i morgon.

Men i morgon är det fredag och sen helg

Jag sov dåligt och steg sedan upp redan halv fem i tisdag för att hinna med flygtaxin och det kändes väldigt tydligt i morse när klockan ringde att jag inte har hunnit sova i kapp de förlorade sov-timmarna.

Tisdagskvällen på konferensen bjöd på överraskande god mat och trevlig underhållning. Mat till så många brukar kunna bli tråkig och kall, men de hade lyckats. Det började med en skagentoast och löjrom – alltid supergott, sedan blev det potatismos och majskycklingbröstfilé. Kycklingen var riktigt saftig och god, så den hade de lyckats med trots så många tallrikar som skulle serveras. Efterrätten däremot var ingen höjdare, bakat äpple med lite vaniljsås och tråkiga smulor. Synd på en i övrigt god middag.

Ser ni artisterna? Visst är det likt E-type och Magnus Uggla? Men det är inte de utan det var en som imiterade och han var så himla bra. Oj, vad jag skrattade och diggade med. Många favoritlåtar hann de med under kvällen som började med 80-talstema. Bästa låtarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *