Redan

Oj vad trött jag var i morse när alarmet ringde. 
Men så fort som dagarna går så är det snart kväll och jag får sova igen. 

Det har varit en bra helg då vi har hunnit med mycket roligt men med lite för lite sömn o vila och det får jag lida för nu. Men det är det värt! Men visst skulle det vara skönt med fyra vardagar och tre dagar helg?

I dag är det bara utvecklingssamtal för Olivia som står på efter-jobbet-agendan i övrigt är det en ledig måndagkväll som gäller. Så jag tror det blir en sitta-i-soffan-kväll, för det har inte blivit många minuters soffhäng i helgen. Soffan, tända ljus och flera koppar te låter som en perfekt plan för kvällen, eller hur?
Men först är det några timmars jobb som gäller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *