Fredag nyss

Varför går helgerna så otrolig fort? Jag hinner inte alls så mycket som jag vill hinna på de lediga dagarna. Men nu är det bara fyra dagar kvar tills jag är ledig igen och då blir det några fler dagar ledigt än bara en helg. Lovely!

Nu börjar det även bli hög tid att slutföra allt inför julafton som är redan på lördag – de sista paketen ska inhandlas och slå in, laxen ska gravas, sillen ska läggas in, kylen ska fyllas, skinkan ska griljeras och de sista tomtarna ska plockas fram.

Men först ska jag göra mig i ordning för dagens arbetsdag. Ha en bra måndag och ikväll kommer ni få något smarrigt recept från lördagens glöggmingel. Är det något speciellt ni är nyfikna på? Här hittar ni allt vi bjöd på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *