Lördag istället för söndag

Vad härligt med en tredagarshelg så att man får en dag extraledigt. Så istället för en söndagsmiddag blev det en lördagsmiddag i dag med räkor och västerbottensostomelett, dvs en lchf-variant på den traditionella västerbottenspajen.
Sån enkel middag men som ändå känns lite extra festlig, en perfekt helgmiddag alltså.

Nu är det mesta av julen bortplockad, några adventsljusstakar får dock vara kvar några dagar till. De är så fina så jag vill njuta av dem en liten stund till. Det skönaste var att få bort de mörka julgardinerna och sätta upp nya ljusa gardiner. Det blir ett helt annat ljus i vardagsrummet. Tänk att i månadsskiftet november/december älskar jag julgardinerna, granen, tomtarna och allt julpynt och en dryg månad senare är det så skönt att få plocka bort det.
Nu är jag sugen på att fortsätta pyssla här hemma och fortsätta vår renovering. Frågan är bara var vi ska börja. Mest troligt blir det sista rummet i källaren som vi kommer påbörja och det jobbiga med det är allt byggdamm som kommer grisa ner hela källaren eftersom vi måste börja med att bila upp golvet. Ett skitjobb som måste göras för att det ska bli riktigt bra se’n.
Mumsiga räkor i en favoritskål
God krämig omelett med västerbottensost

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *