Blink

Blink och helgen är slut!

Varför går helgerna så fort? Det är så mycket jag vill göra på helgerna men de går alldeles för fort så jag hinner ju knappt en bråkdel av det jag vill. Lördagen försvann i elektrikerjobb och basketcup, men i går hann jag äntligen göra lite av det jag ville. Det blev dock ingen bakning som jag hade planer på utan istället höll jag värmen genom att röja lite i olika förråd o skåp och lyckades slänga 4 stora påsar med onödiga saker. Så skönt att bli av med det!

På eftermiddagen när solen kikade fram tog jag en paus i städandet och satte mig ute i vårt varma sol-och-lä-hörn med en kopp te och mattidningar. En stunds välbehövlig avkoppling och energi-påfyllning.

Som ni ser så har vi riktigt mycket snö kvar och det lär dröja innan det är dags för nå vårbruk i trädgården.

Lite senare kom en efterlängtad Leif hem och lyckades fixa golvvärmen som hade gått sönder under helgen. Tack o lov att han hittade felet, för i dag åker han på jobb till Stockholm och det hade inte varit kul att vara utan golvvärme hela veckan.

När golvvärmen var fixad fick han även fixa sina goda köttfärsbiffar med pesto och sambal. Önskemål från Ida som älskar köttfärsbiffar, potatis och min goda gräddsås. Jag struntade i potatisen och åt ugnsstekt blomkål istället. En riktigt god söndagsmiddag som fick avsluta helgen.

Nu är det dags att bege sig till stan för första dagens jobb denna vecka och ikväll är det styrelsemöte med Astma- och Allergiföreningen så det blir en lååååång dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *