Bröllopsfrukost

Efter en underbar första semesterdag i Stockholm där vi bl.a. hann med god lunch på en uteservering, shopping och en superlyckad middag på Pinchos är vi nu redo för dag nummer 2 som även är min och Leifs bröllopsdag.

Dukade fram en massa gott på frukostbordet som vi även hade pyntat med fina röda rosor inköpta på hötorget.  Dessutom lyxade jag till det med en Mimosa, dvs apelsinjuice och mousserande vin. Jag har länge drömt om en Mimosa-frukost men det är ju inget man gör hemma precis. Men nu när det både är semester och bröllopsdag passar det perfekt.

Olika sorters bröd, charkuterier och ostar dukades fram tillsammans med ägg, kaviar och yoghurt. Dessutom fanns det en massa olika kalla o varma drycker, grönsaker och hallon. 

Hela familjen åt frukost tillsammans men tonåringarna var se’n snabbt tillbaka i sina sängar och somnade om. Tror det är dags att väcka dem en andra gång nu så att vi tar oss i väg. I dag står shopping på Mall of Scandinavia på programmet.

Ha en bra fredag! Kram!

En kommentar till “Bröllopsfrukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *