Lättlurad

I dag är en av årets viktigaste dagar – Kanelbullens dag!

Och självklart är jag en av de lättlurade som tycker att man måste äta minst en kanelbulle i dag. Men tyvärr blev de inga nybakade hembakade utan det blev köpta. Men kanelbullar är alltid kanelbullar…..

Hur många har ni ätit?

Bullen här nedanför har ni trogna följare redan sett för den är några år gammal. Men den är så himla fin. Visst ser ni att det är ett S? S som i Sara. Och det var inte planerat utan det bara blev så en gång när jag bakade.

Det tar ju lite tid att baka bullar som ska jäsa. Men visst vet ni att man kan baka snabb-bullar utan jäst? Här hittar ni det receptet. Så om ni inte har hunnit äta någon kanelbulle än så är det inte försent än.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med Ida och se lite tv innan det är sovdags. Passa på att mysa lite så här på onsdagskvällen.

Hoppas ni också har en riktigt mysig onsdagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *