Veckomatsedel v.41 oktober 2017

Då är det söndag igen och helgen är snart slut och det är dags att planera kommande middagar. Allt för att slippa stressen när man kommer hem från jobb o skola. Det är såå mycket lugnare och skönare när man har koll på vilken middag som man ska sätta igång med när man kommer hem från jobbet.

Veckomatsedel v.41 oktober 2017

måndag
 
tisdag
 
onsdag
 
torsdag
 
fredag
 
veckans godsak
Vilken härlig och social helg jag har haft.

I fredags hade vi tacofredag med vänner och satt o surra länge, tills fredagströttheten slog till och vi gick o hem la oss. I går var jag på kusinträff med supergod middag, champagne och ännu mer surr. Så nu känns det skönt med en hemmadag i dag. Till helgen är det dags för kalas och jag borde nog baka lite. Men vad? Har ni något tips på något riktigt smarrigt och äggfritt?

2 reaktioner till “Veckomatsedel v.41 oktober 2017”

    1. Ja jag blev också sugen på kycklingsoppa när jag skrev veckomatsedeln 🙂 Den kommer nog stå på vårt bord rätt snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *