Rotfruktsbröd

Jag har provat en brödmix från Kungsörnen med rotfrukter och vita bönor. Spännande och jag tycker om att man försöker hitta alternativ till vetemjöl och den här rotfruktsbrödsmixen var verkligen god och den kommer jag använda mig av fler gånger.

Man blandar hela påsen med jäst och vatten och sen bakar man ut två limpor. Enkelt o gott!

Att använda mixer är ett enkelt sätt att baka bröd och ett knep jag brukar ta till när jag känner mig lite slö eller när inspirationen för brödbak inte finns. När jag väl har bakat bröd av mix brukar lusten och inspirationen komma tillbaka och jag bli sugen att baka ”riktigt” bröd igen.

Rotfruktsbrödet smakar som ett lantbröd och man kan verkligen inte gissa att det är morötter och vita bönor tillsammans med vetemjölet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *