Matsedel v.48 november 2017

Det är väl ingen som tror att det är första advent i dag?

Vi får vänta en vecka till tills det är ”lagligt” att njuta av alla ljus, allt pynt och allt gott fika. Fast jag tycker att man kan tjuvstarta lite, eller hur? I år blir det ju extra kort tid mellan första advent och julafton så då tycker jag faktiskt att man med gott samvete kan börja redan nu med allt mys.

Jag ska snart baka lite julkakor men först ska jag ge dig en veckomatsedel – som vanligt på söndagmorgon.

Matsedel v.48 november 2017

Köttfri måndag
 
Tisdag
 
Onsdag 
 
Torsdag
 
Mysfredag
Bakad potatis med skink- och ananasröta
 
Veckans godsak
****************

Torsdagens snöoväder gick över i ett tråkigt regnoväder på fredagen som gav oss slask och halka. Men nu är det vitt och fint ute igen, tack o lov regnade inte all snö bort. Vägarna är dock lite knaggliga och halkiga men det ordnar nog snart till sig….hoppas jag. Kanske läge att ta sig ut på en (försiktig) promenad medan det är ljust. Fast jag tror faktiskt att jag prioriterar bakning i dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *