Matsedel v.5 jan/feb 2018

Även denna söndag har jag knåpat ihop en veckomatsedel med inspiration till er. Hoppas ni hittar nå gott! Själv tycker jag att jag har hittat en hel del smaskigt. Det är så roligt när jag gör dessa matsedlar för jag blir själv så himla sugen på många av maträtterna.

Matsedel v.5 jan/feb 2018

Köttfri måndag
 
Tisdag
 
Onsdag 
 
Torsdag
 
Mysfredag
 
Veckans godsak
***************

Nu har jag pratat om underbara fredag och härliga lördag, vad är det för dag i dag då? Är det sköna söndag? Nja, får väl försöka men jag tror att det är lite för mycket som måste göras i dag för att den ska bli riktigt skön. Eftersom jag har njutit av ledigheten och inte gjort speciellt mycket se’n jag stämplade ut i fredags är det nu en del som måste fixas innan vardagen drar igång igen.

Vad har ni för söndagsplaner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *