Vatten

Åh vad jag längtar efter vatten!
Man förstår inte hur mycket vatten man använder på en dag förrän man är utan.

I morse vaknade jag av ett sms från kommunen som sa att det är en vattenläcka på vår gata och det har stängt av allt vatten och vi kommer vara utan till måndageftermiddag. Men alltså?! Varför jobbar de inte på helgen?

Ja, ja inget att göra åt. Vi duschar hos mina föräldrar som bara bor några kvarter bort och se’n äter vi ute så mycket som möjligt för att slippa disken. Så barnen är jättenöjda med att få köpesmat flera gånger under helgen. Inget ont som inte har nå gott med sig, eller?

Jag kan inte diska, tvätta eller skura. Så vad gör man då en ledig dag? Ja, man tar en sväng på stan med yngsta dottern och man går på hockey med mannen. Vad gör ni denna lördag?

Bilder hittade på och lånade från Internet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *