Så här går det….

Nu har det gått lite mer än en månad av 2018 och jag tänkte kolla hur det går med mina löften till mig själv för att må bättre under 2018. Här nedanför kan ni läsa mina löften och utvärderingen. Hur går det för er med era löften?
Den fina bilden lånad av Må Bra

Under 2018 ska jag 

Gå på fler promenader – både på lunchen och kvällen

Här har jag slarvat, jag har självklart varit på några promenader men inte så ofta som jag borde och oftast skyller jag på vädret. När snön vräker ner eller det är svinkallt, som i dag då det har varit kring minus 25, då är det så skönt att vara inne och motivationen att gå ut är inte tillräckligt stark.

Stå mer på jobbet

Även här har jag slarvat och det skäms jag för eftersom det är så enkelt att stå åtminstone en timme varje dag.  Jag står ibland men absolut inte varje dag. Här ska jag verkligen skärpa mig – redan i morgon och fortsättningsvis. 

Äta bra mat på regelbundna tider

Äntligen en punkt där jag har skött mig. Jag äter lågkolhydratkost och det går riktigt bra för mig men det blir en utmaning nästa vecka med både fettisdag och en resa till Stockholm.

Försöka sova mindre för att få längre kvällar

Mitt lilla försök med att sova mindre fungerar riktigt bra. Vissa kvällar är jag lite tröttare och går och lägger mig gamla vanliga tiden men oftast är jag vaken lite längre och jag älskar det.

Inte skjuta upp saker… till helgen, till ledigheten, till se’n

Jag har absolut fått in det nya tankesättet att göra saker NU. Men den senaste tiden har det varit så fullt upp på kvällarna så när jag väl har kommit hem och är klar med alla vardagssysslor så har det inte varit så många timmar kvar av kvällen.

Men framför allt ska jag göra roliga saker så ofta jag kan

Det har inte varit så många roliga saker i januari, men nu är det både fest och Sthlmsresa på gång. Superkul! Och jag har ju faktiskt varit både på basket och hockey den senaste veckan, så lite småroligt har jag haft i alla fall.

En kommentar till “Så här går det….”

  1. Kan inte bli bättre på allt på en gång! 🙂 Glädjs åt de små framstegen! Denna månaden klarar du ett av dina andra mål.

    Ett tips för att stå mer på jobbet är att skaffa en ståmatta. Det har två fördelar. 1) Det är skönare att stå på än ett hårt golv, så det tar inte emot lika mycket att stå upp. 2) Man måste flytta mattan för att ta fram skrivbordsstolen, vilket gör att det blir ett litet extra hinder att sätta sig ner.

    Kämpa på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *