Snö, snö, snö

I år har det snöat hela vintern känns det som. Oftast brukar snön vräka ner några gånger per år men där emellan är det rätt lugnt. Men inte i år då har det kommit en massa snö en massa gånger. Och det är nog vårt fel?  för i år är första året som vi inte har någon traktor som tar bort snön åt oss.
Vi snålade in på det i år eftersom vi inte har varit nöjda. Oftast har det dröjt så länge innan de kommer o tar bort snön så Leif har ändå varit tvungen att ta bort det mesta för att vi ska kunna ta oss till jobbet med bilarna. Dessutom brukar det som jag sa bara vara snö-problem några gånger per år. Gissa om Leif har ångrat sig när han har slitit med all snö i år.
Insynsskydd à la snö

Det är lite extra lätt att (basket)dunka nu, bara att klättra upp i snöhögen.

Det lär dröja innan vi kan sitta på vår altan och njuta av sommar o sol.

Dessa bilder med all fin vit snö, blå himmel och strålande sol är ju ändå ganska fina. Men vad vi har svurit åt allt snöande i år. Men nu har vi en härlig månad framför oss – vårvintern – när solen börjar värma och man kan sitta ute o fika med all snö omkring sig och lyssna på takdroppet eller ta härliga isvägspromenader med solen gassande i ansiktet.

Men efter den härliga månaden kan vi ta ett hopp på nästan två månader på en gång så vi slipper allt slask (för det lär ta lite tid innan alla denna snö har smält) och sen brukar det bara vara grått, grått, grått innan grönskan kommer igång.

Men nu får jag sluta drömma om vårvintern och sommarn för nu är det dags att åka till jobbet. Det blir extra tidigt i dag för jag ska inte släppa av Ida på fritids utan hon ska vara hemma och hos mormor o morfar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *