Happy Friday

Solen skiner, det är fredag och vi har en massa roligt planerat för helgen!
Känns som en bra start på dagen.

Jag ska alldeles strax åka till jobbet för att börja tidigt så att jag kan gå hem lite tidigare och få börja njuta av helgen redan vid fyra. Jag skulle behöva en power nap när jag kommer hem tror jag, så jag orkar vara vaken ikväll och njuta av att det är fredag. Den känslan vill man ju ha så länge som möjligt. Har sovit dåligt i veckan och i helgen lär det inte bli så mycket vila heller.

Vi har mycket roligt inplanerat i helgen som jag skrev, men jag kom precis på att vi har inte planerat någon fredagsmiddag. Det måste jag fundera på under dagen. Vad är jag sugen på? Lätt, gott och enkelt ska det vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *