Mycket nytt o gott

Nu när grillsäsongen är igång så gör vi som vanligt – grillar mest varje dag. 

Självklart blev det grillat till middag i dag också och i dag blev det grillad högrev. Har ni provat det? Det var första men absolut inte sista gången vi grillade högrev. Så himla gott och så himla mört. Innan vi grillade högreven i skivor fick högrevsbiten koka ett par timmar först.

Tillsammans med sallad (alltid sallad) och en god kall zucchiniröra med smaksatt crème fraîche blev det en perfekt lördagsmiddag.

Nu var det äntligen dags att börja renovera ett av sovrummen. Jag har i veckan lyckats tömma hela rummet så Leif kunde börja riva idag, jag är lite småstolt att jag lyckades få bort alla grejer därifrån. Tyvärr har inte alla grejer hittat nya bra platser utan de har fortfarande tillfälliga platser…i vardagsrum, kök och hall. Men snart…..då ska jag ha ordning på alla grejer.

Jag var tvungen att göra lite roligt i dag också ? så i morse bakade jag en mjölk- och äggfri blåbärs- och kokoskaka som jag har gått och klurat på ett tag. Nu fick jag äntligen testa om receptet blev lika bra som jag trodde när jag funderade ut det. Och vet ni! Det blev supergott. Ingen kan sakna varken ägg eller mjölk, i alla fall inte i den här kakan. Recept kommer….

Nu har jag satt mig i soffan med en kopp te helt för mig själv och njuter av lugnet. Isak är nere i sitt rum, Olivia jobbar och Leif o Ida är ute o ränner med kompisar så jag har tv:n och soffan helt för mig själv. Ganska skönt faktiskt ?

Hoppas att ni också har haft en härlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *