Inställt firande

Jag trodde att vi skulle få fira ett nytt basket-guld i dag, men så blev det inte. Luleås basketherrar lyckades inte vinna den sjunde och avgörande finalen hemma. Så tråkigt! Nu är BC Luleås säsong över och på söndag slutar Idas basketlags säsong då vi kommer ha avslutning hemma hos oss.

Vi ska grilla hamburgare, fika lite, spela basket och ha lite tävlingar. Jag hoppas på fint väder så att vi kan vara ute utan att frysa. Vi börjar ju bli bortskämda med detta härliga väder. Dock har jag ett problem just nu och det är att bestämma vad jag ska baka för något gott till fikat ?

Det var kraftig motvind och lite småkallt när jag cyklade hem från jobbet, men väl hemma på gården var det varmt o skönt. Så vad tror ni att vi åt? Ja, självklart blev det grillat även idag. 
Vi fyllde en fläskytterfilé med fetaost, tomat och basilika innan vi la den på grillen tillsammans med sparris, ostfyllda champinjoner och halloumi. Så mycket gott under en o samma middag. Allt var perfekt grillat trots så många olika grilltider. Inte alltid det blir så lyckat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *