Lyckligt slut

Vi började dagen med Årets match, då Isak mötte sitt gamla fotbollslag på sin gamla hemmaplan. Till de flestas förvåning höll det på att bli förlust för Isak och vi var oroliga att vi skulle få hem en riktigt irriterad och arg son. Men tack o lov lyckades Isaks nya lag vända 1-3 till 4-3 de sista 5 minutrarna tack vare ett hat trick av en kille. Imponerande och kul.

Kul att få hem en lycklig och lättad Isak, men nog har vi kvar lite hjärta i det gamla laget och lider med dem att de en än gång tappar på slutet.

Efter matchen blev det lite fix hemma och en liten inköpsrunda innan vi avslutade dagen med en grillmiddag. Ingen större överraskning att vi grillar till middag, eller hur? ?

I dag grillade vi kyckling, ribs, zucchini och halloumi som vi åt till fetaostsallad och pestopasta. Riktigt gott (som vanligt).

Till efterrätt blev det en skål med jordgubbar och grädde. Så himla gott att det nu finns smakrika och goda svenska jordgubbar. För nog är det skillnad!

Hemma i trädgårdslandet blommar jordgubbsplantorna och vi längtar tills vi kan plocka egna jordgubbar, för de är ju absolut godast.

Har ni också haft en bra lördag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *