Matsedel v.25 midsommarveckan 2018

Bättre sent än aldrig kommer här en veckomatsedel. Sommaren kom tillbaka på tillfälligt besök i dag med strålande sol, klarblå himmel och ingen vind så jag prioriterade utevistelse istället för att sitta med bloggen. Men nu kan jag kombinera det underbara vädret och bloggen för just nu sitter jag i kvällssolen i loungen och skriver ner nästa veckans inspirationsmatsedel. Så himla underbart!

Matsedel v.25 midsommarveckan 2018

Köttfri måndag
 
Tisdag
 
Onsdag
 
Torsdag
 
Midsommaraftonsfredag
 
Veckans godsak
*******************

Det känns så himla konstigt att jag ska jobba i morgon för nu känns det ju som att jag har semester. Fredagens studentfirande och början på sommarlovet liksom dagens kanonväder har gjort att jag inte alls har haft tankarna på jobbet utan har semesterfeeling istället.

Men det är faktiskt bara 3 dagars jobb till veckan innan jag är ledig igen i några dagar. Skön nedtrappning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *