Midsommarinspiration

Om några dagar är det midsommarafton och väderprognoserna växlar från gång till gång jag kollar. På några timmar har det först visat spöregn för att övergå till strålande sol och nu senast var det mulet men inget regn.

Vi ska ju ha kombinerat midsommar- och studentfirande och har planerat för en grillkväll men är rädd att första prognosen som visade spöregn kommer slå in och då måste vi ha någon alternativ plan. Inte så kul att stå ute o grilla i regn, risk för kall och vattnig mat dessutom.

I väntan på midsommarafton och dess väder kommer här lite inspiration till god mat som passar på midsommarafton. Inlagd sill, gravad lax, kallt kött som går att förbereda, god potatis och sallader och se’n avsluta med något gott med jordgubbar låter väl som en helt ok midsommarafton i matväg.

Midsommarinspiration

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *