Hemma till slut

Äntligen är Olivia hemma!

I går efter en frukost där det gick hyfsat bra att äta och efter en läkarundersökning fick hon klartecken att åka hem. Hon är trött, har en massa svullna körtlar och har halva apoteket med sig hem. Så hon är långt ifrån frisk, men med tanke hur hon har mått så har det blivit stora framsteg. Det bästa är att den hemska värken, som krävde morfin, är borta.

Nu blir det soppa för oss i några dagar så att Olivia hyfsat lätt ska få i sig mat trots den svullna halsen. Har ni några tips på riktigt goda mixade soppor? Här hittar ni mina tidigare sopp-recept. En kategori som lär fyllas på nu ett tag framöver.

Nu gäller det att ladda om fokus från denna sjukstuga till nya festligheter. Vi har ju faktiskt en blivande 11-åring i huset, om en vecka är det Idas födelsedag och den måste firas stort. Det är vår spralliga, tjuriga, dansande tjej värd.

Så kommande vecka ska frysen fyllas med en massa gott fika och nästan två veckor efter Idas födelsedag är det dags för min födelsedag så det blir en hel del fikatillfällen en tid framöver. Så nu ska jag söka inspiration på gott fika. Har ni något tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *