Bästa platsen

Vilken kväll vi hade i går och vilken match!
Eftersom det var sån härlig sommardag ville vi absolut inte gå in för att se Sveriges åttondelsfinal i fotbolls-vm, så istället bar vi ut en tv och försökte mörklägga lite i loungen för att kunna sitta där o se. Det blev kanonbra!
Till matchstart dukade vi upp lite smått o gott, som jag glömde ta kort på eftersom jag då var så laddad för match. Men vilken tur att jag tog några kort precis när vi hade tagit ut tv:n strax innan sändningen började, så ni kan ana hur mysigt vi hade.
På lördag när det är dags för kvartsfinal och 11-årskalas hade vi planer på och önskan om att göra likadant men nu visar prognosen på mulet och kallt väder. Så himla tråkigt. Jag är rädd att vi måste hålla till inne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *