Salladsvärme

Nu sitter jag här mitt i natten och skriver till dig igen när jag borde gå o lägga mig. Varför är man så snabb att vända dygnet när man är ledig? Varför är det så kul att vara vaken länge och ta långa sovmorgnar? Fast det är nog lika mysigt att smyga upp tidigt i ett tyst hus och sätta sig med en kopp te.

Värmen håller i sig och i dag skippade vi grillen (vi behövde inte öka på värmen tänkte vi) och istället åt vi kycklingsallad med vitlöksbrödspizza. På salladen ringlade jag en vinägrett smaksatt med dijonsenap. En kanonmiddag enligt hela familjen och såna här varma dagar är det ju lite extra perfekt med goda sallader.

Lite småtrångt på bordet eftersom vi trängde ihop oss vid det lilla runda bordet i skuggan.
En riktigt god sommarmiddag.

Ida hade väldigt roligt åt att det såg ut som att vi drack samma sak, när verkligheten var nå helt annat. Ida drack blandsaft och jag drack ett glas rosévin. Men hon hade rätt i att det såg väldigt likt ut, nästan exakt samma färg.

Nu har klockan snart passerat midnatt och jag tror faktiskt att jag ska försöka förflytta mig till sängen och läsa lite innan det är dags att sova.

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *