Lördagshäng

Efter min arbetsvecka rivstartade jag den nya semestern med en utekväll på fredag och middag hos vänner i går. Mysig början på semestern men i dag blir det middag hemma igen, mysigt även det.

Igår bjöds vi på grillspett, potatissallad, cole slaw och majskolvar och till det bjöds vi på ett gott rosévin med otroligt vacker färg. Vinet Leva är från Bulgarien, kanske inte känt som något stort vinland men jag blev imponerad. Och färgen! Så vacker!

Potatissalladen var riktigt god och fräsch tack vare citron. Jag älskar citron i matlagning, det kan fräscha upp det mesta. Jag är dock inte lika förtjust i citron i efterrätter, det är gott men inte lika gott som i mat.

Vi började med en frisk och fräsch välkomstdrink med limoncello (citronlikör), väldigt god och läskande en varm sommardag. Nästan farligt läskande när man är varm efter en kort cykeltur ?

Titta på bilden här nedanför. Kan det vara sötaste hunden? Jag är inte mycket för djur, har aldrig haft något husdjur (förutom en undulat en kort tid) och är mer eller mindre allergisk mot de flesta djuren. Men lilla mjuka fina busiga Smilla är så söt med världens mjukaste päls och jag kände inte av allergin minsta lilla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *