Bröllopsfrukost

I dag ska vi fira hela da’n ?

För i dag är det 10 år sedan vi gifte oss. Vi gjorde det borgligt och hemligt, det var bara vi två och barnen som var med. Eftersom vi hade varit ett par i över 10 år redan kände vi inte för ett stort bröllop. Det viktiga var att vi ville gifta oss, inte festa med släkt och vänner.

I dag började vi med det bästa jag vet – en go’frukost som vi satt länge o åt av. Alla barnen var på vift på olika håll så det blev Frukost för två.

I dag ska jag inte städa, plocka och hålla på som annars hör till vanligheterna på helgerna. I dag ska jag slöa och äta o dricka gott hela da’n. Snart dags för lunch ute på altanen – Toast Skagen och bubbel, och ikväll ska vi på restaurang. Restaurangbesök hör inte heller till vanligheterna eftersom vi tycker det är så mysigt att laga mat ihop på helgerna då man har tid.
Dagen till ära skiner solen igen. Efter några många dagar med regn och blåst har vi nu åter en sommardag. Så himla härligt. Kan det vara årets sista sommardag?

Hoppas ni också får en bra lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *