Jag klarade det!

Helt otroligt att jag klarade av att jobba hela veckan. En dag kvar i och för sig men jag har tagit mig upp och ska snart i väg till jobbet så jag jublar redan nu. Blir kanske inte full dag, men några/många timmar blir det i alla fall.

Jag vet inte hur smart det är att jobba sjuk, men ibland finns inga alternativ. Jag har haft feber, halsont, snorat, hostat och huvudet har varit sååå tungt så egentligen borde jag nog ha legat nerbäddad hemma.

Men det fanns inte riktigt tid till det i veckan. Bara att hoppas att jag inte har smittat alltför många. Fast om nån på jobbet har blivit smittad så är vi tre sjuklingar som har jobbat i veckan så jag är inte ensam ansvarig till att ha smittat dem i så fall.

Jag skippar åtminstone att cykla till jobbet och tar bilen istället och snart, snart är det helg då ska jag sova o ta det lugnt hela helgen. Så underbart!

Det verkar bli soligt och fint i helgen, men för mig hade det gärna fått spöregna och vara riktigt rusk-väder eftersom jag ändå ska ligga inne i sängen. Tur att jag har så stora barn som klarar sig själv eftersom jag inte kommer orka laga mat med mera och Leif är i väg på älgjakt.

Inte mycket till fredagspepp från min sida men jag hoppas att ni har en
underbar fredag ?

2 reaktioner till “Jag klarade det!”

    1. Det är väl, tyvärr, ofta så att man går till jobbet när man har deadlines och saker som måste bli klara och människor som väntar på det du ska leverera. Fast självklart har jag också lugnare perioder och kan vara hemma när jag eller barnen är sjuka. Men just nu är vi lite underbemannade dessutom är flera på semester, så det var helt fel vecka att bli sjuk. Jag är systemförvaltare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *