Matsedel v.38 september 2018

God morgon, eller god förmiddag har det ju hunnit bli ser jag. Jag brukar skriva veckomatsedel-inlägget efter vår frukost men i dag började jag städa köket och plocka i ordning lite ute inför vintern istället. Men nu tar jag en te-paus och passar då även på att skriva till dig.

Olivia tjuvkikade lite när jag höll på att komponera matsedeln och blev då så sugen på köttfärslimpan så den kommer vi nog snart äta hemma hos oss. Själv blev jag sugen på köttgrytan, en riktig höstgryta.

Matsedel v.38 september 2018

Köttfri måndag
 
Tisdag
 
Onsdag
 
Torsdag
 
Mysfredag
 
Veckans godsak
***********

Nu är matsedeln klar och teet uppdrucket så då är det väl bara att fortsätta med höststädningen. Jag tror jag ska tvätta fönstren, lika bra att passa på när solen skiner och det är riktigt skönt ute. Just fönsterputsning gruvar jag mig alltid så otroligt mycket för eftersom det känns sååå tråkigt. Men varje gång när det väl är gjort så tänker jag ”Det var ju inte så farligt, det var ju faktiskt riktigt kul och gick ju hyfsat fort”. Varför är man sån? Istället för att dra sig för något är det ju bara att sätta igång!

Ha en underbar söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *