Mellanbarnets dag

I dag var det Isaks stora dag och han har firats hela da’n. Det började vid frukost, fast det var nog närmare lunch än frukost när han väl kom upp. Redan där fick han några av dagens paket och en giffel fick agera tårtbit ?

Det har varit så mycket den senaste tiden så jag orkade inte ordna något stort kalas för honom i år. I går firade vi med pizza och god dryck hos mina föräldrar och i dag blev det födelsedagsfika hemma hos oss. Väldigt lugnt och mysigt firande, precis som det blev för Olivia för ungefär en månad se’n. Vi satsar på nästa år då de fyller 18 och 20 år.

På eftermidda’n dukade jag upp till fika. Jag hade förvarnat om att det bara skulle bli köpesfika, men som vanligt är jag väldigt dålig på att hålla sånt. I morse, när Isak fortfarande sov, så ställde jag mig o bakade äppelpaj, havrekakor och lchf-kladdkaka. Olivia bara suckar åt mig att jag inte kan ta det lugnt.

En bra blandning av hembakat och köpt fika.
Isaks gamla dopservetter kom till användning.

Innan vi satte oss för att äta middag var det dags för årets sista paket. Nu är det ett helt år kvar till han får några fler födelsedagspresenter. Det är inte lätt att hitta bra presenter till en 17-åring, utan att bli ruinerad. Men jag hoppas att han blev nöjd, jag fick i alla fall en tack-kram ?

Till middag hade Isak beställt potatisgratäng och självklart fick han det. Dessutom hade han önskat kött, men det blev en köttgryta istället. Det är Leif som är steka-kött-experten hos oss och eftersom han inte var hemma så gjorde jag det lätt för mig och fixade en god och stark fläskfilégryta istället. Det är min specialitet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *