Slutspurt

Nu är det sista chansen!

I dag, 19 oktober, är det sista da’n att ge mig och Matro din röst i Matbloggspriset Folkets val 2018. Röstningen pågår fram till midnatt. Men skynda dig nu – in och rösta om du inte redan har gjort det. Just nu är vi tre stycken på samma antal röster.

???
Så här gör du om du vill hjälpa mig att nå topp 5!
1. Klicka på länken här.
2. Gilla Facebook-bilden som ni kommer till, funkar bäst vid en dator. Om du använder mobil eller läsplatta, dvs Facebook-appen så kan du behöva leta dig fram till Matro-bilden först.
3. Tipsa sedan alla ni känner om att de också ska rösta ?

Har ni läst den fina intervjun med mig som har den fyndiga titeln ”En tolerant matblogg för de intoleranta”. Om inte så klicka er in och läs den (och se’n ger ni mig en röst?)

???????

Imorgon är det slut på det här Matbloggspris-tjatet. Det är nästan så att jag också blir less på hur jag håller på. Men det här är riktigt stort och roligt för mig och jag är så himla stolt och nöjd att ha kommit så här långt, men mycket vill ha mer….

Men nu ska jag glömma matbloggspriset och sätta mig i soffan o mysa framför Idol med Ida och Isak för det är bara vi hemma i helgen. En liten mini-familj, tyvärr blir inte helgen lugnare bara därför. Det är fullt upp med basketcup både lördag och söndag, dessutom har jag lämnat grejer till en loppisförsäljning i morgon och jag måste hinna hämta det jag inte säljer och pengarna jag ev. har tjänat före kl.16. Får inte glömma, måste hinna, får inte glömma, måste hinna….
Nu börjar fredagsmyset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *