Vacker morgon

God morgon!

Det blir en tidig start i dag. Vaknade strax efter fyra och kunde inte somna om så då är det ju lika bra att stiga upp, duscha, läsa lite nyheter och promenera i väg till jobbet. För tidig start på jobbet innebär tidig hemgång. Känns skönt med en eftermiddag hemma för jag kommer vara borta en massa dagar framöver.

Jag ska alldeles strax promenera i väg till jobbet i mörkret, ganska mysigt faktiskt med en tidig morgonpromenad innan rusningstrafiken har kommit igång.

Jag älskar min promenadväg till jobbet och få gå längs vattnet, som nu har frusit till is efter två kyliga dagar. Bilden här ovanför är tagen för något år sedan men det verkar vara en magisk himmel med rosa inslag även i dag.

Det gäller att passa på att promenera medan vädret är så här pass bra, det är kyligt (-8) men varken snö, regn eller blåst. De har varnat om värre väder i kväll och i morgon, få se om det tar sig hit eller om det stannar längre söderut.

Ha en bra tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *