Veckomatsedel v.48 sista novemberveckan 2018

God morgon, hoppas ni har en lugn och skön söndag framför er. Det har jag! Än så länge har vi inga stora planer för dagen. Men det kan ändras. Lite julbak och inköp av julgran står på dagens to-do-list, riktigt roliga och mysiga saker.

Nu har årets mysmånad börjat på riktigt för i går satte jag upp julgardinerna och i dag sätter vi nog upp lite adventsstjärnor och ljusstakar. Varför vänta när man längtar och dessutom har tid att njuta av julförberedelserna. Nästa helg är det risk att det bara blir ett stressmoment.

Men först en veckomatsedel som bland annat innehåller en efterrätt som passar perfekt i jul- och adventstider.

Veckomatsedel v.48 sista novemberveckan 2018

Köttfri måndag
 
Tisdag
 
Onsdag
 
Torsdag
 
Mysfredag
 
Veckans godsak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *