#fuckcancer

Som jag skrev tidigare så var det en annorlunda jul i år och det var för att en högt älskad och underbar människa saknades. Min pappa somnade in en vecka före julafton efter att i nästan ett år levt med den hemska cancern i sin kropp #fuckcancer.

Jag har alltid varit bra på att fokusera på de bra sakerna och se positivt på det mesta. Tankens kraft! I dessa stunder är det en tillgång som jag är väldigt stolt över.  Jag väljer att fokusera på de och det jag har och har haft istället för det jag inte har, men det betyder inte att jag inte saknar.

Jag har ju faktiskt haft förmånen att ha världens bästa pappa i nästan 50 år och mina barn har haft världens bästa morfar i såå många år.

”Det finns en glädje större än sorgen. Glädjen att minnas”

Hela november och december har det varit fullt fokus på att pappa skulle få ett så bra slut som möjligt och att få vara med honom så mycket som möjligt medan möjligheten fanns. Jag känner nog ingen som är så hemmakär som pappa var (det skulle vara jag själv i så fall) och därför kändes det bra att vi kunde vårda honom i hemmet och att han fick somna in hemma istället för på ett sjukhus.

Jag har redan sörjt så länge eftersom vi visste att det bara fanns ett slut och vi har sett honom bli sämre o sämre, så jag känner mer tomhet än sorg just nu.

Fina julgrupper från släkt och vänner som tänkt på mig inför jul ?

3 reaktioner till “#fuckcancer”

  1. Beklagar sorgen. Förstår hur det känns – imorgon är det 15 år sedan min pappa somnade in. Många kramar till er

  2. Det var tråkigt att höra, beklagar sorgen. Glädjen att minnas är större än sorgen – så sant! Kram Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *