Dinner for two

I onsdags var jag och Leif ensamma hemma vid middagstid så då passade vi på att äta och laga god mat tillsammans. Något som vi båda älskar. Se’n satt vi o njöt av maten och pratade om allt möjligt utan att bli avbrutna en endaste gång ?

Vi åt helstekt flankstek som vi sedan skar i skivor när den var färdigstekt, till det åt vi ugnsrostad sötpotatis, pepparostsås och sallad. I glaset hade vi en lättdrucken Chianti Reserva. En lättlagad festmiddag – bland det bästa som finns.

I dag har vi inga middagsplaner men det känns som vi borde rensa i kyl och skafferi en aning. Kanske lyckas jag få till en festmiddag av rester. Det är ju ändå lördag så man vill ju gärna äta lite godare. Se’n har vi ju nyårsafton alldeles strax som jag inte heller har börjat planera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *