Det går framåt

I dag har jag äntligen fått tvättat av mig lite och tvättat håret. Så himla underbart? Jag älskar att duscha och det är inte ovanligt att jag gör det flera gånger per dag, framför allt nu när det är så kallt och jag är så frusen. Så gissa om jag längtar efter en lång och varm dusch, men i väntan på den så var det skönt att få rent hår i alla fall.

Vet ni hur många sår jag har på benen? 15 stycken! Så det sliter o drar i all plasttejp. Hoppas de hinner lossna lite innan det är dags att dra bort dem, annars lär det göra riktigt ont. Vågar inte ens tänka på den stora i ljumsken ?

Trots att jag har tagit det lugnt hela helgen känner jag mig tyvärr inte utvilad för jag sover inte speciellt bra pga såren, tejpen och strumporna. Men det blir bättre…. I natt har jag i alla fall sovit bättre än tidigare nätter, så det verkar gå åt rätt håll.

Hoppas jag får sova ordentligt i natt så jag är pigg i morgon när det är dags för jobb igen. Och på jobbet är det full fart varje dag numera så det gäller att vara utvilad och full av energi för att kunna och orka prestera.

Snart är det dags för bästa avslutningen av helgen – ”Så ska det låta” i tv-soffan under filten och se’n en tidig kväll för att få maximalt med sovtimmar i natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *