Lite värme

I morse när jag åkte till jobbet visade termometern ”bara” 15 minusgrader och det kändes riktigt varmt. Snacka om att man vänjer sig med kylan, för efter att vi har haft minus 20 och mer därtill så länge så känns ju -15 riktigt varmt.

Jag vågar/vill inte räkna efter hur länge vi har haft kallt nu, man blir ju deprimerad. Jag längtar tills det närmar sig 10 minusgrader och gärna ännu varmare så det blir mer behagligt att vara ute, men prognosen ger mig inte mycket till hopp. Fast ännu mer längtar jag till sommar och sol.

Det positiva är ju att det är otroligt vackert ute (men synd att jag inte orkar vara ute i kylan ?)

Gammal bild men det är lika vackert nu

Ikväll har jag verkligen agerat taxichaufför. Jag kom hem från jobbet strax efter 17 och efter det har jag varit i väg på 5-6 olika skjutsningar. Jag har hunnit hem och sitta i några minuter och se’n i väg igen, men nu ska jag ta lite middag eller om det bara blir en kopp te och några finn crisp kanske. Det är två vändor kvar då Isak ska skjutsas och hämtas från fotbollsträningen, men jag hoppas och tror att Leif tar dem.

Leif brukar ta dem skjutsningarna eftersom de är för sena för en kvällstrött människa som jag. Isak tränar 21-22.30 två gånger i veckan, helt sjukt sent för de som ska upp till skolan da’n efter.

Även detta är en gammal men vacker bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *