Långt o kallt

Minus 27 vaknade vi upp till i morse och inte har det blivit varmare under da’n.
Alltså nu får kylan ge sig, jag orkar inte mer. 

Nånting roligare och härligare är att jag nu kan duscha ordentligt efter operationen. Som jag har längtat! Det är lite krångligare att torka mig eftersom jag har kvar alla plåster som jag måste vara försiktig med så att jag inte river bort dem. Men snart får jag ta bort dem också. Lovely!

Är så nyfiken hur benen ser ut. Det lär vara många sår. Men hur stora? Jag har sett en del blåmärken, döljer sig det fler där under? Spännande, spännande.

Alltså vet ni! I morgon är det både fredag och februari. Det måste nog firas. Det har varit en extremt jobbig januari. Stressigt på jobbet i kombination med att det inte blev nån speciell vila och återhämtning under jul och nyår har gjort januari till en väldigt lång och jobbig månad. Men nu är den snart över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *