Tryckt

När Ida har basketsammandrag, dvs flera matcher på en o samma dag så är det nästan alltid fikaförsäljning och lotteri. Lotterierna har så klart lite olika standard, ibland riktigt bra och ibland mest strunt. Men det finns alltid produkter med reklamtryck, smart sätt att både sälja in sitt varumärke och stödja ungdomsidrotten.

Bland dessa reklamprodukter finns det också bättre och sämre grejer. Vattenflaskor verkar vi aldrig få för många av, de används av barnen nästa varje och både slits och tappas bort. Väskor av alla de slag är också populära och användbara, allt från bagar, sportpåse till tygpåsar för shoppingrundan (nej tack till plastpåsar). Både vattenflaskor och väskor är relativt billiga, så företag skänk mer sånt ?

 

Dessa företag som trycker företags-reklam på produkter. Nog borde man väl kunna trycka annat än logotyper? Jag försöker få barnens kusin att måla/rita något snyggt Lule-motiv och trycka på muggar för att sälja. Han är sjukt duktig på att rita och jag skulle med stolthet dricka te ur en Lule-mugg som han har designat. Kanske kan han kontakta dessa för att få sitt motiv tryckt på muggar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *