Äntligen iväg

Det har varit lite tyst på bloggen i några dagar, men nu är jag tillbaka. Vi har nu äntligen semester och är på sportlov, så skönt med lite vila. Men det är alltid så mycket att fixa o dona innan man kommer i väg. Mycket som ska tvättas och packas och i år lagade jag även en massa mat med Isak som stannat hemma. Så nu vet jag att han slipper gå hungrig ?

I går blev vi bjudna på en god middag med sån fräsch och vacker sallad i precis min smak med kronärtskockor, oliver, tomater, rödlök, gurka och grönkål. Den kommer jag göra hemma nån gång. Förutom salladen lyckades de även pricka in en annan favorit – ugnsrostade rödbetor.
Kolla in vad vackert – och gott!
Rostbiff (också en favorit), salladen och en vitlökssås med majonnäs.
Ugnsrostade rödbetor, blev extra fräscht med citronhalvorna.
Ugnsrostad skivad potatis med haricot verts och vitlök.
Mangoglass med riven choklad

Till efterrätt lyckades de pricka in Idas favorit – mangoglass – gjord på yoghurt och fryst mango. Nu var den extra lyxig då den serverades med riven mjölkchoklad, sån lyx får inte Ida hemma.

Ida och Leif är o åker slalom och snart ska vi åka dit för att äta lunch och se lite av Idas slalomåkning. Se’n ska jag hem och packa ihop allt igen för ikväll åker vi vidare mot Åre och några dagar med avkoppling deluxe. Bastu, god mat o dryck, soffhäng, fika och en o annan promenad kommer jag sysselsätta mig med. Men framför allt inga tider att passa och saker som måste fixas. Jag har även bokat in spa med ansiktsbehandling och massage. Because I’m worth it ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *