Ny vana

En bra vecka på resande fot och en bra helg på hemmaplan är snart slut och vardagen tar vid igen. Men jag känner mig (hyfsat) redo för kommande arbetsvecka efter att ha vilat och tagit det extremt lugnt hela veckan. Energipåfyllning deluxe.

Vi avslutade veckan med en supergod middag med en älgstek som vi tillagade i ugnen på riktigt låg temperatur, till det åt vi ugnsstekt potatis, stekt blomkål, sallad och en god lingonpepparsås som passade perfekt till älgkött.

Både snöandet och blåsten verkar ha gett med sig och jag hoppas det förblir så för jag är så taggad och komma igång med att promenera till jobbet igen. Jag kom ju igång så himla bra efter nyår men se’n kom kylan i flera veckor och då lessnade jag på iskalla promenader och slöade till. Men nu ska jag återgå till morgonpromenaderna!

Det blir stressigare att hinna med alla skjutsningar till barnens idrotter eftersom jag kommer hem lite senare än om jag har bil. Men å andra sidan så blir jag piggare på kvällarna efter att ha promenerat. Så nu hoppas vi att vädret är med mig så jag kommer igång igen. Det behövs så lite just nu, innan jag har fått in rutinen, för att jag ska ta bilen istället för att promenera.

Wish me luck!

2 reaktioner till “Ny vana”

    1. Tack! Det blåste så otroligt mycket och kallt, så jag struntade i morgonpromenaden igår (måndag). Men i dag var jag duktig o klädde på mig och promenerade till jobbet trots att det var -15 grader. Men solen sken och det var ett helt underbart promenadväder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *