Snart påskloooooov

Nu är det inte många timmar kvar tills jag går på påskledighet. Ska bli så himla skönt och jag hoppas kanonvädret fortsätter så man kan vara ute o njuta riktigt mycket. Förutom att vila och sola ska jag äta och dricka gott hela ledigheten.

Vi börjar med godsakerna redan imorgon med en påskbuffé som jag tänker planera ikväll. Tanken var att jag skulle ha planerat och skrivit handlingslista redan igår, men när jag väl hade storstädat huset hamnade jag i tv-soffan och vi tog igen några Robinson-avsnitt som vi missat.

En enkel påskdukning som jag kanske plagierar i år igen.
Den här Skagen-cheesecaken är en storfavorit, men den kommer nog inte finnas på vår påskbuffé i år.

Varför känns kort-veckor så lååånga. Den här veckan skulle jag bara jobba 3 dagar och jag var förberedd på att det skulle säga swish och sen var ledigheten här. Men icke… Det känns som veckan aldrig tar slut. Jag har bara jobbat 2 dagar hittills men det känns som jag minst har jobbat det dubbla. 
Hoppas dagens åtta timmar går fort för nu längtar jag efter mitt påsklov. Fast vem vet, det blir kanske inte åtta timmars jobb i dag. Som det känns nu så flexar jag nog ut lite tidigare och åker förbi affären och köper en köttbit som vi kan grilla ikväll. Hela familjen längtar efter grillat…innan vi sätter igång med all påskmat.
Roligaste påsk-fikat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *