Kämpig vecka

Då var denna underbara påsk över och det är dags för jobb och vardag igen. Det kommer nog bli en kämpig jobbvecka då jag mest kommer längta hem till altanen för det sägs att det kommer bli kanonväder hela veckan. Efter en lång vinter vill man inte sitta instängd på jobbet när solen och värmen är tillbaka.

Det är inte bara jobbet och tidiga morgnar som kommer vara kämpigt den här veckan. Sockersuget lär vara enormt efter denna påsk då vi ätit en massa sött och gott. Men nu är det sockerfritt som gäller, hur kämpigt det än kommer bli. Av erfarenhet så vet jag att det bara är några få dagar som är extra kämpiga, då det gäller att härda ut, innan man är på banan igen.

Skönt med ännu en kortvecka, så det kommer nog gå bra ändå med jobb, sockersug o vardag. Till helgen ska vi ha middagsbjudning och det mesta är färdigplanerat men jag har några drinkar och lite annat småfix kvar att planera. Kul och skönt att vara back on track igen som festfixare ? Nu måste jag bara tagga till inför vanliga jobbet och vardagen också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *