Två grytor med fler tillbehör

Redan söndagkväll?

Den här helgen gick lite för fort, jag hann inte riktigt med och nu är det fem hela arbetsdagar tills det är helg igen. Tack o lov verkar det bli en lite lugnare vecka på jobbet.

Till middag gjorde jag en supergod fläskfilégryta med basilika och citron, precis i min smak. Men jag misstänkte att barnen inte skulle vara lika förtjusta i den så jag gjorde även en vanlig enkel fläskfilégryta. Och jag blev inte förvånad att ingen av barnen smakade basilikasåsen ?

Jag serverade de två grytorna med lite olika tillbehör som var o en fick toppa sin portion med. Perfekt när man är en stor familj med olika smaker ?

Riven peccorino och hushållsost, stekta färska champinjoner, ruccola och cocktailtomater serverades i små skålar. Dessutom fanns det tagliatelle (i en stor ful kastrull så den fick inte vara med på kort) och kokt vitkål (lchf-tagliatelle).

Nu har vi förberett det mesta inför imorgon och vi väntar på kvällens avsnitt av Robinson. Ser ni det? Jag tycker årets säsong är en av de bästa. Produktionen har sett till att man aldrig vet vem som röstas ut för det är extra-röster lite här o var. Såå kul och spännande.

Men det är ju faktiskt över två timmar kvar till dess och solen skiner så jag tror faktiskt att jag ska skynda mig ut på en promenad. En kort i långsamt tempo för att komma igång efter förkylningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *