Gratinerad nachotallrik

Barnens nya storfavorit är denna goda rätt som är perfekt till lördagslunchen om man har över lite köttfärs från tacofredagen. Dessutom så himla enkel att göra att barnen kan göra det själva. Supersmidigt och vill man minska disken kan man göra som vi gör ibland. Vi ställer helt enkelt fram plåten på bordet och sedan tar var o en direkt därifrån och in i mun? Minimalt med disk och maximalt med frossa.


Gratinerad nachotallrik

tacochips
tacoköttfärs
riven ost
ev. salsa

Lägg ut tacochips på en plåt.
Strö över köttfärs och riven ost.
Tillaga i 200 grader i ca 10 min.
Klicka ev. ut salsa innan servering.

Antingen serverar man direkt från plåten eller så tar var o en en bit på en egen tallrik där man kan fylla på med salsa och grönsaker till en komplett måltid.

Det kan även vara ett perfekt före-maten-snacks på helgerna då i alla fall vi tycker om att laga mat länge och även lite senare. Då är det perfekt att småäta något samtidigt som man smuttar på nå gott i glasen och lagar en god middag. Det är familjemys på hög nivå. Jag älskar när hela familjen samlas i köket.

Var så god o ät!
Redo för ugnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *