Bästa Ida 12 år

Igår firade vi vår fina spralliga goa Ida som fyllde 12 år, tänk att vår lilla sladdis blir tonåring nästa år. Tyvärr blev det inget soligt sommarkalas på altanen, utan istället blev det kalas inne i köket. Det är inget man vill som sommarbarn (jag är också född i juli så jag vet), men när inte vädret är med oss så blir det tyvärr så vissa år.

Ida vill alltid börja sin födelsedag med en melontårta till frukost. Gott, roligt och nyttigt!

Bästa Ida 12 år

Kalasfika

kanelbullar
syltkakor
chokladcheesecakekakor

melon och jordgubbar
grädde


kaffe, te
saftbål


12års-middag

Från grillen
balsamvinägermarinerad fläskytterfilé 
thaichilisåsmarinerad kycklingfilé
zucchini
champinjoner
majskolvar


Tillbehör
ugnsstekt potatis
sommarsallad med bl.a. mozzarella och jordgubbar
bea

Ida önskade sig kläder och fick ett helt gäng nya kläder, vissa som passar perfekt till hösten och skolan men även några sommarklänningar som jag hoppas att hon snart kan använda för nu verkar ju värmen ha kommit. Baskettjejen fick så klart även en del basketgrejer, bl.a. nya supersnygga skor. (Mina favoriter) Hon fick även en tavla, pengar, presentkort, pool-grejer och andra sommarsaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *