5 godaste snacksen i väntan på mat

Till fördrinken eller i väntan på mat älskar jag att småknapra på något gott. Att samlas kring lite snittar o småplock är ett perfekt sätt att umgås. Här har jag försökt samla mina fem favoriter och det var inte lätt. Drinktilltugg/småplock/snacks är det bästa jag vet och börjar de flesta festmiddagar med det.

5 godaste snacksen i väntan på mat

 

Just krustader är en personlig favorit för de går att variera så mycket och det mesta är gott. Det finns goda varma fyllningar med tex olika sorters ost eller kalla fyllningar som exempelvis skagenröra. Superenkelt och supergott – precis som jag gillar det.

Vi var på 50-årsfest igår och jag känner mig lite småseg idag, mest pga bristen på sömn. Jag kom inte i säng förrän strax efter 2 – alldeles för sent med tanke på att jag nästan aldrig kan sova nå länge på morgon (Är det ett tecken på att man är gammal?) Men eftersom solen skiner och det är kanonväder blir det perfekt med lite ljudbok ute på altanen i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *