Kalasdag

Nu är det några dagar sedan jag fyllde år och jag har glömt visa vad jag bjöd på – förutom strålande sol. Som vanligt på våra sommarkalas börjar vi med fika, sedan blir det lite mousserande vin innan jag dukar fram middagen.

Det blev inte några nya varianter på tårta. Varför bryta ett vinnande koncept? Marängtårtan är så himla enkel att göra, supergod, glutenfri och framför allt äggfri så att Isak kan äta den.

När jag hade förberett allt jag kunde och jag hade tid över innan gästerna kom, så blandade jag i ordning en mimosa (apelsinjuice + bubbel) som jag satte mig i loungen och njöt av.

Födelsedagsfika


delicatobollar

knäckig rabarberpaj 

grädde
jordgubbar


I-väntan-på-maten-mys

rabarbermojito
rosébubbel
baguetter och kex


Födelsedagsmiddag

grillad lax
kycklingklubbor
potatis i ugn
sallad med fetaost

hollandaise
romsås
Är det nån som inte tycker om ballonger? Vattenballonger på solvarma dagar kan ju vara så himla roligt. På min födelsedag roade de Ida, kusin Lukas och oss vuxna i flera timmar i alla fall. Men så mycket badat i poolen blev det inte. Där var det redan fullt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *